Napi Árak

A szobaárak tartalmazzák:

  • Szállást egy éjszakára
  • Gazdag svédasztalos reggelit
  • „Corso Kincse” Wellness Sziget korlátlan használatát
  • Jacuzzi, finn- és infraszauna, aromakabin, sókamra használatát
  • Fürdőköntös és törölköző biztosítását
  • Vezetékes és wifi internet csatlakozási lehetőséget
  • Szobaszéf használatát

A szobaárak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, melynek mértéke 550 Ft/fő/éjszaka. Az adó megfizetése alól 18 éven aluli vendégeink mentesülnek. 

Felárak:

Parkolás (rendelkezésre állás függvényében): 

– Zárt, őrzött parkoló: 1.500 Ft/személygépkocsi/éj

– Az utcán ingyenesen biztosítjuk a parkolást, parkolóbérlettel

Zárt parkoló és parkolóbérlet korlátozottan áll rendelkezésre. Amennyiben saját parkolónkban már nem tudunk helyet biztosítani és parkolóbérlet sem áll rendelkezésre, akkor a szálloda utcájában lehet parkolni parkolójeggyel, melynek díja 180 Ft / autó / óra vagy 1.080,- Ft / autó / nap. Pénteken 18:00 órától hétfőn 8:00 óráig a szálloda utcájában a parkolás ingyenes.

A zárt parkoló vagy a parkolóbérlet használatát az érkezés napján 14 órától az elutazás napján 11 óráig tudjuk biztosítani.

Kisállat: 5.000 Ft/kisállat/éj

Kései check out (18:00 óráig): a szobaár 40%-a 

Kedvezmények:

Gyermekkedvezmény: 

6 éves korig egy gyermek a szülőkkel egy szobában, a szállás és a reggeli ingyenes, valamint 6-12 éves korig ugyanezen szolgáltatásokra 50%-os kedvezményt biztosítunk. 

Törzsvendégeink egyedi kedvezményeben részesülhetnek, vagy egyéb grátisz szolgáltatásokat vehetnek igénybe.

Szállodánk állatbarát szálláshely.

 

A kedvezmények nem összevonhatók!

Szállodánkban Maestro, Mastercard valamint Visa bankkártyával van lehetőség a fizetésre.

Szállodánk OTP, MKB és K&H SZÉP kártya elfogadóhely!

American Express kártyát nem áll módunkban elfogadni.

Így foglalhat:

A szoba- és csomagárakat FORINTBAN rögzítjük. Valutával történő fizetés esetén mindig az aktuális középárfolyam a mérvadó. Az árak minden esetben tartalmazzák a reggelit és az ÁFÁ-t, ezen felül a visszaigazolásban szereplő egyéb szolgáltatásokat. A foglalás csak annak visszaigazolásával együtt érvényes, melyet kollégáink 24 órán belül az Ön által megadott e-mail címre küldenek. A foglalás feltétele előleg befizetése átutalással, vagy bankkártya garancia adása (tulajdonos neve, típus, szám, lejárat)

Így fizethet:

A befizetett előleg után fennmaradó rész a helyszínen készpénzzel, bankkártyával, üdülési csekkel, vagy előre utalással fizethető. SZÉP kártyával (OTP, MKB, K&H) történő fizetés esetén, csak a Szép kártya elfogadásának szabályai szerint, a vendég nevére szóló kártyát fogadjuk el.

 

Háziállatok

Szállodánk állatbarát szálláshely, kérje ajánlatunkat.

Felárak

 Zárt, őrzött parkoló: 2.500 Ft/személygépkocsi/éj. A zárt parkoló korlátozott férőhellyel rendelkezik, előzetes foglalás lehetséges. Utcai parkoló: Hétköznapokon (hétfő 8.00-péntek 18.00-ig) 2.160 Ft / éj / személygépjármű áron vehető igénybe, szállodánk recepcióján érvényesített parkolójeggyel. Hétvégén (péntek 18.00-hétfő 8.00-ig) ingyenes az utcai parkolás, a szállodánk előtt. Kisállat: 5.000 Ft/éj Kései check out (18:00 óráig): a szobaár 40%-a .

Így mondhatja le foglalását:

Az egyéni foglalások érkezés előtt 3 nappal kötbérmentesen lemondhatók. Érkezés napját megelőzően 3 napon belüli lemondás esetén a szállásdíj 50%-át lemondási díjként kezeljük. Érkezés napján történő lemondás esetén a szállásdíj 100 %-át lemondási díjként kezeljük. Csomagfoglalások esetén, a csomagban foglalt külső szolgáltatások (pl. belépőjegyek) költségmentesen nem stornírozhatók. Szállásközvetítőn keresztül történt akciós csomagfoglalások esetében a csomag árát nem áll módunkban visszatéríteni, azonban az utalvány kötbérmentesen átruhazható.

Így foglalhatja el szobáját:

Check in: a szobákat érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni. Korai érkezés kérésre, a szabad szobakapacitás függvényében vehető igénybe. Amennyiben az érkezés 19:00 óráig nem történik meg, a szálloda az Ön foglalását megszünteti. Amennyiben az érkezés csak 19:00 óra után történhet, a kései érkezésről kérjük előre értesíteni a recepciót. A teljes szállásdíj előrefizetése esetén a szobát egész éjszaka fenntartjuk. Check out: a szobákban távozás napján 10:00 óráig lehet tartózkodni. Kései távozásra a szabad kapacitás függvényében, felár ellenében van lehetőség. 18:00 óra után teljes napi szobaárat terhelünk.

A szobaárak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, melynek mértéke 550 Ft/fő/éjszaka. Az adó megfizetése alól 18 éven aluli vendégeink mentesülnek.  Kedvezmények: Gyermekkedvezmény: 6 éves korig a szülőkkel egy szobában, a szállás és a reggeli ingyenes, valamint 6-12 éves korig ugyanezen szolgáltatásokra 50%-os kedvezményt biztosítunk.  A kedvezmények nem összevonhatók!  Kiemelt időszakokban főszezoni áraink érvényesek.

A mennyiben a foglalás folyamatával kapcsolatosan kérdése, illetve a foglalás során bármilyen probléma merülne fel, készséggel állunk rendelkezésre a info@gyulahotelcorso.hu e-mail címen vagy telefonon: +36 66/644-940