Szobáinkról

Általános bemutatás

Szobáink megjelenése követi a 21. század divatos külső jegyeit, forma & design, a dekoráció látványos vizualitásának megjelenítésével. A hotel design koncepciójának kialakításakor elsődleges szempont volt Gyula természet közeli mivoltának hangsúlyozása. Érdekességképpen a virágok, fák, a víz nem csak a kertvárost és Gyula környékét jellemzik, hanem a belváros szívében, a lüktető korzó mentén is meghatározza a városképet, a turisták és a helyi lakosok hangulatát, életérzését. Erős vizuális elemként, modern értelmezésben nyúlunk a természethez, ezen belül a vidámságot árasztó színes virágokhoz, melyek nagy üvegfelületen, egészen közelről, egészen tisztán és természetesen jelennek meg.

 

A szobák alapfelszereltsége:
Extra szolgáltatások

Szoba tipusok

Szállodánk összesen 20 szobával áll vendégei rendelkezésére. Köztük egy- és kétágyas standard szobákat, melyből két szoba akadálymentesített, valamint 1 standard négyfős családi szobát, 4 superior szobát és 1 lakosztályt kínálunk. Minden szobánk zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. Szobáink nemdohányzóak.

Standard szobáink egy- valamint kétágyasak, két fő részére lehetőség nyílik duplaágyas és különágyas szobák igénybevételére. 
 
Családi szobánk két különálló kétágyas szobából áll, melyekhez közös fürdőszoba és előszoba tartozik. 
 
A speciálisan berendezett és felszerelt, akadálymentes szobáinkban a mozgáskorlátozott vendégeinket segítjük, számukra is kényelmes, biztonságos szállásszolgáltatást nyújtva. 
 
A standard szobák alapfelszereltséggel rendelkeznek. 
 
Design: A nagy üvegfelületeken virágokról készült makró fotók elegáns megjelenést, valamint egyedi színvilágot és hangulatot kölcsönöznek a szobáknak. Az üvegképeken látható természetképek a wellness szellemiségét, a frissességet, megújulást, vidámságot közvetítik a vendégek felé.
 
Kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal, valamint szobáikat akár most is lefoglalhatják.
Emeleti superior szobáink 38 m2-es, dupla-, valamint különálló kétágyas szobák. A nagy szobaméret lehetővé tette az ülőgarnitúra - mely kanapéja két személy részére ágyként is használható -, valamint étkező asztal elhelyezését is.
 
Földszinti superior szobáink különlegessége, hogy udvarra nyíló kilátással rendelkeznek, egyikük teraszos, valamint fürdőszobája sarokkáddal felszerelt. 
 
Az alapfelszereltségen túl DVD lejátszóval, mini hifivel, vízmelegítővel, valamint 106 cm-es átmérőjű LCD televízióval felszereltek. Vendégeinknek extra szobabekészítéssel kedveskedünk. 
 
Kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal, valamint szobáikat akár most is lefoglalhatják.
Lakosztályunk 40 m2-es, a nappalitól építészetileg is elválasztott hálószobával rendelkezik. A nappaliban található 106 cm-es átmérőjű LCD televízión kívül, a hálószoba is tv készülékkel felszerelt. A kanapé két személy részére ágyként is használható. Fürdőszobája zuhanyzós. 
 
Az alapfelszereltségen túl DVD lejátszóval, mini hifivel valamint vízmelegítővel felszerelt. Vendégeinknek extra szobabekészítéssel kedveskedünk. 
 
Kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal, valamint szobáikat akár most is lefoglalhatják.