Érkezés   Távozás
Ajánlatkérés
HUN I  ENG I  DE I  RO
Corso Hotel
Corso Boutique Hotel Gyula

SzobákSzobáink megjelenése követi a 21. század divatos külső jegyeit, forma & design, a dekoráció látványos vizualitásának megjelenítésével. A hotel design koncepciójának kialakításakor elsődleges szempont volt Gyula természet közeli mivoltának hangsúlyozása. Érdekességképpen a virágok, fák, a víz nem csak a kertvárost és Gyula környékét jellemzik, hanem a belváros szívében, a lüktető korzó mentén is meghatározza a városképet, a turisták és a helyi lakosok hangulatát, életérzését. Erős vizuális elemként, modern értelmezésben nyúlunk a természethez, ezen belül a vidámságot árasztó színes virágokhoz, melyek nagy üvegfelületen, egészen közelről, egészen tisztán és természetesen jelennek meg.


Szállodánk összesen 20 szobával áll vendégei rendelkezésére. Köztük egy- és kétágyas standard szobákat, melyből két szoba akadálymentesített, valamint 1 standard négyfős családi szobát, 4 superior szobát és 1 lakosztályt kínálunk. Minden szobánk zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. Szobáink nemdohányzóak.


A szobák alapfelszereltsége:

Minibár

Széf

Telefon

Egyedileg szabályozható légkondicionálás

Szélessávú internet kapcsolat (vezetékes és wifi egyaránt)

LCD televízió (műholdas)

Higiéniai és kozmetikai ápoló készlet

Hajszárító

Fürdőköntös


Amennyiben további igények merülnének fel a szobai felszereltséget illetően (pl. újság, virágcsokor, gyümölcstál, stb.) kérjük, szíveskedjenek előzetesen értesíteni bennünket.


 

*Melyik csomagunk érdekli?
*Az Ön neve:
*Telefonszáma:
*E-mail címe:
*Mikor érkezne?
*Melyik nap távozna?
*Éjszakák száma
*Felnőttek száma:
Gyermekek száma: Gyermekek életkora: 1 2 3 4
Kérjük írja meg, honnan értesült szállodánkról
Megjegyzés:
Feliratkozom a hírlevélre

A szállásfoglalás csak a hotel által küldött visszaigazolás esetén érvényes!
?