27°C

Gyula

Szobák már 17.900,- Ft-tól

Gyula élénk belvárosának középpontjában, az üzleti és kereskedelmi centrumban, néhány percre csupán a jól ismert nevezetességektől

Téli Szuper Akció!!!

Már 9.725 Ft/fő-től

Superior szoba felár: 7.000 Ft/éj

Szerelem luxus kivitelben

Ár: 12.900 Ft/fő/éj -től

Kényeztető wellness napok

Ár: 14.900 Ft/fő/éj

Superior szobában: 18 400 Ft/fő/éj

Üdvözöljük nálunk!

Klasszikus és modern. Bármely irányzat hívei vagyunk is, Gyula történelmi fürdővárosának szívében mindkettőre rálelhetünk. A Corso Boutique Hotel**** barátságos és családias légkörével, minden igényt kielégítő szolgáltatásaival, valamint segítőkész és kedves személyzetével a gyulai kikapcsolódás kiváló szálláshely választása. Ezt a „boutique” elnevezés is sejteti, mely kategória lényege a trendeken túl a vendégközpontúság. Hagyja magát meggyőzni...., nézze át honlapunkat és válogasson kedve szerint csomagajánlataink közül. Szeretettel várjuk!

Szállodánkról

A Corso Boutique Hotel Gyula élénk belvárosának középpontjában, az üzleti és kereskedelmi centrumban fekszik, néhány percre csupán a jól ismert nevezetességektől. Kényelmes, rövid sétával elérhető a híres Gyulai Vár, a Várfürdő, a múzeumok, üzletek, éttermek, cukrászdák, szórakozóhelyek. A szálloda hátsó - parkoló felöli - bejárata a gyulai korzóról nyílik, így vendégeink közvetlen a nyüzsgő sétálóutcán, az azt megtörő virágos parkokban, és hangulatos, szökőkutakban gazdag tereken találják magukat.

Mi is az a „boutique” hotel?

Valóban, ezzel a kifejezéssel még csak néhány éve találkozhatnak vendégeink, hiszen a butik hotelek nem a tradicionális szállodák közé tartoznak. Letisztult, modern formák, a 21. század divatos külső és belső jegyei a legkülönbözőbb módokon és stílusokban találhatók meg a legtöbb butik hotelben, így nálunk is, a Corso Hotelben. A butik hotelek egyedisége tervezésükben, kialakításukban és legfőképpen az általuk nyújtott szerviz minőségében rejlik. Mint boutique szálloda, legfontosabb ismérvünk a kevesebb szobamennyiség. Ebből kifolyólag megtehetjük, hogy ragaszkodunk legfőbb elveinkhez, mely a személyre szabott szolgáltatásokban rejlik.

Vendégeink mondták rólunk

Corso Boutique Hotel****

H-5700, Gyula,
Megyeház u. 1
Hétfő-Vasárnap
0:00- 24:00

+36 66 644-940

+36 66 644-924

Iratkozzon fel hírlevelünkre MOST!
A legjobb árakért és friss információkért kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre!
Használati feltételek